Adb lösningar som underlättar ditt företags verksamhet

cropped-GOPR1466.jpg

Till våra tjänster hör bl.a. att definiera våra kunders behov, hård och programvaruåterförsäljning samt konsultation i kunders projekt. Vi på ditt förfogande behov av moderna informationssystem, som omfattar maskinvara, programvara, nätverk anslutningslösningar samt, vid behov, utbildning. Om du vill, kommer vi också använda den spännande utrustning återvinning.

ZAS Data undersöker klientföretagets informationstekniska behov i samråd med en representant från klientföretaget. I enlighet med behoven skapar vi ett modernt informationssystem för ert bruk som innehåller hårdvara, programvara, nätverkslösningar samt vid behov utbildning. Om det önskas omhändertar och återvinner vi också den hårdvara som faller ur bruk.

Zas Data, grundades år 2000 och det har erhållit Dun & Broadstreets högsta möjliga klassificering (A) för denna typs företag. Vårt kunnande baserar sig på en lång erfarenhet i branschen samt ett omfattande nätverk av samarbetspartners. Vi har erfarenhet av små och medelstora företags behov, av systemdesign och av hårdvara - allt från kontorets grund-PC till den nyaste trådlösa teknologins implementering. Vid behov levererar vi också Apples Macintosh-produkter och Linux-servrar.Tag kontakt!

HP-Photosmart-7510-All-in-One bläckstråleskrivare

 netProductView_00055
ZAS Data Applications Consults
GSM: 040 548 5154 
e-post:
info@Zas.fi